Genbrugsdele

HVORFOR KØBE EN NY DEL TIL EN BRUGT BIL?

Vi køber i modsætning til mange af vore kollegaer, kun nyere trafikskadede biler, med lavere kilometertal til ophug. Dermed får vi rigtig mange gode brugbare dele, som vi sælger til en fornuftig pris med betryggende reklamationsret. 

Vi registrerer bilmærke og model, kontrollerer og tester delene, kvalitetetsbestemmer og opmærker dem.

Bruger du brugte autodele, skåner du miljøet for belastningen ved produktion af nye reservedele, og er med til at holde den cirkulære økonomi igang. Det er noget der virkelig tæller i den positive retning i co2 regnskabet.

Brugte deles pasform er som nye originale, netop derfor er genbrugsdele et meget fordelagtigt valg til reparation af biler. 

Vi har et stort lager af gængse reservedele, (ca. 120.000 dele) og kan derfor meget ofte hjælpe her og nu.

Du kan spare penge og skåne miljøet med genbrugsdele til biler...

Dansk-Tysk Autolager er ISO 14001:2015 certificeret og er under stadig kontrol af både uafhængige og offentlige myndigheder. 

Dansk-Tysk Autolager er medlem af DAG - brancheorganisationen for auto-ophuggerer i Danmark. 

Dansk-Tysk Autolager er medlem af Auto-ophuggernes Datalager. Det betyder, at vi kan trække på et autodatalager / autoophug fælleslager med mere end 3,5 millioner varenumre. 

Vi har fået flere diplomer for vores måde at drive proffesionelt, miljørigtigt autogenbrug på, og blev i både 1999 og 2017 kåret til årets autogenbrug.

Telefon & Mail


75 81 66 00

dansktysk@autodatalager.dk

Skriv til os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder