Fortrolighedserklæring

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger hos Dansk-Tysk Autolager A/S

Fortrolighedserklæring for Dansk-Tysk Autolager A/S

Dansk-Tysk Autolager A/S er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. 

Læs følgende erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at få information om hvordan dine personlige oplysninger bliver behandlet, når du anvender Dansk-Tysk Autolager A/S' hjemmeside, taler med en medarbejder fra vores kundeservice, besøger ekspeditionen eller på anden måde interagerer med Dansk-Tysk Autolager A/S. 

Hvilke personlige oplysninger indsamler Dansk-Tysk Autolager A/S?

Dansk-Tysk Autolager A/S indsamler personlige oplysninger fra dig, når du giver os dem direkte eller gennem din brug af vores websted, f.eks.: Oplysninger om dig selv og din arbejdsgiver, når du opretter en konto hos os.

Dette kan omfatte dit navn og kontaktoplysninger, din virksomheds navn og firmaoplysninger, oplysninger om din rolle i virksomheden, og hvordan du har hørt om webstedet. Informationer om transaktioner, fakturering og levering, hvis du foretager et køb hos os eller indgår en aftale om en service.

Optegnelser over dine interaktioner med os, f.eks. hvis du sender en e-mail med feedback til vores websted, stiller et teknisk spørgsmål, rapporterer et problem eller på anden måde kontakter os.

Hvis du svarer på en af vores kundeundersøgelser eller deltager i en konkurrence.

Hvis du bruger en af vores salgsagenter, f.eks. ved en ekspedition, på en messe eller på en kundelokalitet.

Vi kan også registrere visse oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, for eksempel det websted, du kom fra eller går til, enhedens unikke ID, dine IP-adresser og dit operativsystem, reklamer, du klikker på, og de produkter, du søger efter, produkter, du køber, samt information, du downloader.

Marketing-e-mails, som vi sender til dig, vil muligvis også automatisk registrere, om du har modtaget eller åbnet e-mailen eller klikket på et link i vores marketingmateriale.

Vi bruger disse oplysninger til vores egne resultatmålinger, og også med henblik på at skræddersy salgsfremmende meddelelser og reklamer til dig.

Hvordan bruger Dansk-Tysk Autolager A/S mine personlige oplysninger?

Afhængigt af, hvordan du bruger vores hjemmeside, dine interaktioner med os og de tilladelser, du giver os, vil vi anvende dine personlige oplysninger til følgende formål: 

 • Til at levere din bestilling og/eller yde dig de services, du har indgået kontrakt om.
 • Til at vedligeholde din onlinekonto hos os.
 • Til at kunne håndtere og reagere på eventuelle spørgsmål eller klager til vores kundeserviceteam.
 • Til at tilpasse vores hjemmeside til dig og vise dig indhold, som vi mener, at du vil være mest interesseret i, baseret på dine kontooplysninger, din købshistorik og din browseraktivitet.
 • Til at forbedre og vedligeholde vores hjemmeside og overvåge brugen af det.
 • Til markedsanalyser. For eksempel vil vi muligvis kontakte dig for feedback om vores produkter og services.
 • Til at sende dig reklamemeddelelser og vise dig målrettede annoncer, hvor vi har fået dit samtykke eller på anden måde har tilladelse til at gøre det.
 • Til sikkerhedsformål, til at undersøge svig og om nødvendigt for at beskytte os selv og tredjeparter.
 • For at overholde vores lovmæssige forpligtelser.

Vi baserer os på følgende retsgrundlag under databeskyttelsesloven til at behandle dine personlige oplysninger:

 • Fordi behandlingen er nødvendig for at udføre en kontrakt med dig, eller tage skridt forud for indgåelsen af en kontrakt med dig (hvis du f.eks. har foretaget et køb hos os, bruger vi dine personlige oplysninger til behandling af betalingen og levering af din bestilling). 
 • Fordi det er i Dansk-Tysk Autolager A/S' og din virksomheds legitime interesse, når du afgiver bestillinger på virksomhedens vegne. 
 • Fordi vi har fået dit samtykke (f.eks. hvis du kontakter os med en forespørgsel, hvis du tilføjer valgfri information til din kontoprofil, eller hvis du giver dit samtykke til at modtage marketingmeddelelser fra os). 
 • Fordi det er i Dansk-Tysk Autolager A/S' legitime interesser som e-handelsudbyder at vedligeholde og fremme vores tjenester. 
 • Vi forsøger hele tiden at få mere at vide om vores kunder for at kunne tilbyde de bedste produkter og den bedste kundeoplevelse. 
 • Vi bruger oplysninger om dig til at skræddersy din visning af vores hjemmeside for at gøre det mere interessant og relevant for så vidt angår produkter og tilbud i visningen.

Hvem deler Dansk-Tysk Autolager A/S mine personlige oplysninger med?

Dansk-Tysk Autolager A/S er nødt til at dele oplysninger med udvalgte tredjeparter med henblik på at drive vores virksomhed:

Tjenesteudbydere: Vi videregiver oplysninger til vores tjenesteudbydere, der handler på vores vegne (f.eks. til virksomheder, der leverer digitale marketingtjenester såsom produktanbefalinger, statistisk analyse, forretningsmæssig og driftsmæssig indsigt samt webstedoptimering), såvel som til tredjeparter, der er involveret i leveringskæden (f.eks. speditører samt kurer- og transportfirmaer). I nogle tilfælde kan vi også dele personlige oplysninger med vores faglige og juridiske rådgivere. 

Offentlige myndigheder: Hvis din ordre skal leveres uden for Danmark, kan vi være nødt til at dele oplysninger med toldmyndighederne både i Danmark og i bestemmelseslandet. Vi kan også dele personlige oplysninger med politiet eller andre statslige myndigheder, f.eks. for at rapportere bedrageri eller som svar på en lovlig anmodning. Kredit og kontrol af ulovlige aktiviteter: Vi kan dele oplysninger med kreditvurderingsinstitutter eller med tredjeparter, der er involveret i forebyggelse og afsløring af svig.

Medier: Fra tid til anden kan vi udgive samlede og anonymiserede statistikker til forretningspartnere eller anvende dem i pressemeddelelser, reklame eller offentliggjorte rapporter. Vi vil kun identificere dig eller andre kunder i sådanne pressemeddelelser, reklamer eller rapporter med kundens forudgående samtykke. 

Salg af virksomhed eller aktiver: Såfremt vi skulle sælge nogle af virksomhedens aktiver, kan personlige oplysninger om vores kunder blive videregivet til en potentiel køber. I dette tilfælde vil vi inden for rimelighedens grænser tilsigte, at køberen er bundet af vilkårene i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Dansk-Tysk Autolager A/S kan også videregive personlige oplysninger i tilfælde, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte rettigheder, ejendom eller den personlige sikkerhed for Dansk-Tysk Autolager A/S, vores kunder, medarbejdere eller offentligheden, eller hvor vi på anden måde lovligt har tilladelse til at gøre det.

Hvor opbevarer Dansk-Tysk Autolager A/S mine personlige oplysninger, og hvor længe?

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, vi skal bruge dem til de formål, der er anført ovenfor. 

Derfor vil denne periode afhænge af din interaktion med os.

Hvis du for eksempel har foretaget et køb hos os, vil vi beholde optegnelserne om dit køb i den tid, det er nødvendigt af hensyn til fakturering, moms og garanti.

Vi kan også beholde optegnelser om korrespondance med dig (f.eks. hvis du har klager over et produkt), så længe det er nødvendigt for at beskytte os mod et juridisk krav. 

Når vi ikke længere har behov for at beholde dine oplysninger, sletter vi dem. 

Bemærk venligst, at hvis du afmelder vores marketingkommunikation, vil vi beholde din e-mailadresse for at sikre, at vi ikke sender dig marketing-e-mails i fremtiden.

Hvad gør Dansk-Tysk Autolager A/S for at beskytte mine personlige oplysninger?

Dansk-Tysk Autolager A/S bestræber sig altid på at yde den bedst mulige service og sikkerhed for vores kunder, og vores hjemmeside er specielt designet med sikkerhed for øje. 

For at varetage sikkerheden og beskyttelsen af dine personlige oplysninger, når du sender følsomme oplysninger som f.eks. kreditkortnummer og kontooplysninger, bruger vi følgende sikkerhedsmetoder:

128 bit SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) – den nyeste teknologi til kodning og beskyttelse af dine data – hvilket er din garanti for en sikker transaktion.
Følsomme kreditkortoplysninger, som opbevares i vores interne system, opbevares også i krypteret format.
Hvordan bruger Dansk-Tysk Autolager A/S mine personlige oplysninger til marketing?

Medmindre du har fravalgt det under kontoregistrering og køb, kan Dansk-Tysk Autolager A/S sende dig e-mails, ringe til dig eller sende SMS-meddelelser til dig om produkter og tjenester.

Derudover kan vi lejlighedsvis sende dig direct mail om produkter, som vi mener kan være af interesse for dig.

Det er sandsynligt, at nogle eller alle disse marketingmeddelelser vil være skræddersyet til dig, baseret på hvad vi ved om dig og/eller din virksomhed og dine købsaktiviteter. 

 • Hvis du ikke længere ønsker at høre fra os, kan du når som helst:
 • Afmelde e-mails ved at klikke på linket nederst i hver e-mail
 • Kontakt Dansk-Tysk Autolager A/S på 75816600

Du kan også få vist reklamer for Dansk-Tysk Autolager A/S på tredjepartswebsteder, herunder på sociale medier.

Disse reklamer kan skræddersys til dig ved hjælp af cookies (som følger din webaktivitet for at sætte os i stand til at vise annoncer for kunder, som har besøgt vores hjemmeside).

Hvis du ser en annonce på sociale medier, kan det skyldes, at vi har aktiveret det sociale netværk til at vise annoncer til vores kunder eller brugere, som matcher vores kunders demografiske sammensætning.

I nogle tilfælde kan det indebære deling af din e-mailadresse med det sociale netværk.

Hvis du ikke længere vil se skræddersyede annoncer, kan du ændre dine cookie-indstillinger og dine personlige indstillinger i din browser og på disse tredjepartswebsteder.

Hvordan kan jeg få adgang til, opdatere, rette eller slette mine personlige oplysninger?

Du kan til enhver tid kontakte Dansk-Tysk Autolager A/S på 75816600.

Kontakt os

Spørgsmål om denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger bedes sendt vi e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdateringer af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Vi forbeholder os ret til at ændre denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger fra tid til anden for at afspejle ændringer i lovgivningen, myndighedskrav eller vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Når det sker, og hvor det kræves ved lov, vil vi give dig en ny eller opdateret meddelelse, der angiver, hvordan brugen af dine personlige oplysninger ændres, og om nødvendigt indhente dit samtykke til videre behandling.

Cookiespolitik:

Ejeroplysninger:

Dansk Tysk Autolager A/SStiftsvej 49, 7120 VejleØ

Telefon: 75816600

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 10999790

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

 • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
 • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

 • Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
 • Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og brug af cookies er sidst opdateret maj 2018.

Telefon & Mail


75 81 66 00

dansktysk@autodatalager.dk

Skriv til os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder